Het verhaal

Founded by

Welkom bij ZG skin, jouw bron voor 100% natuurlijke producten die speciaal zijn ontworpen om je huidconditie te verbeteren en cellulite te verminderen. Wij geloven in de kracht van de natuur en streven ernaar om jou te voorzien van zorgvuldig samengestelde producten die de schoonheid van je huid op een gezonde en duurzame manier versterken.

Visie

 De effectieve werking van cupping in combinatie met onze natuurlijk thee en olie zorgt voor buitengewone resultaten om cellulite te verminderen. 

Wij geloven in de kracht van de natuur, onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige organische ingrediënten, grotendeels afkomstig uit verschillende delen van Spanje. We vermijden synthetische stoffen en schadelijke chemicaliën, omdat we geloven dat je lichaam en de natuur het beste verdienen. 


Duurzaamheid

Bij ZG Skin staat duurzaamheid centraal. We geloven in de kracht van de natuur en de impact die we als merk hebben op onze planeet en de mensen die haar bewonen. Daarom streven we ernaar uitsluitend producten en ingrediënten te gebruiken die het milieu op geen enkele manier nadelig beïnvloeden. Op deze manier dragen we bij aan de beste zorg die zowel jij als onze planeet verdient.

Zest & Glow

De box is uitgebracht onder de naam Zest & Glow Skin.

In huidverzorging verwijst "Zest" naar vitaliteit, energie en frisheid. Het staat voor een levendige en opwekkende benadering van huidverzorging, waarbij de focus ligt op het benadrukken van je natuurlijke schoonheid.

"Glow" staat voor de stralende en glanzende huid. Het is de onmiskenbare gloed die je uitstraalt wanneer je huid gezond en verzorgd is

Ervaar de kracht van Zest & Glow Skin en ontdek hoe je jouw huid transformeert met verzorging die net zo levendig en stralend is als jij.