Telefoonnummer: 0615256832
Bedrijfsnaam: ZGSKIN
Email: info@zgskin.com

Contact

Contact form

 • Wanneer krijg ik mijn producten binnen?

  Woon je in Nederland? Als je vóór 15:00 uur bestelt, kun je al de volgende werkdag van jouw producten genieten. Gaan de ZGSKIN producten de grens over? Buiten Nederland kan het 1 tot 3 extra werkdagen duren voordat jouw producten arriveren. Maar het wachten is zeker de moeite waard!

 • Hoe maak ik het cupping glas en pompje schoon?

  Maak na het cuppen het cuppingglas los van het pompje en reinig de glazen cup na de behandeling. Doordat de cup van glas is is deze makkelijk te reinigen. Je kunt hiervoor afwasmiddel gebruiken.


 • Is het mogelijk om een product te retourneren?

  Binnen een termijn van 14 dagen kun je de ZGSKIN producten terugsturen naar onze webshop. Het is belangrijk dat de producten zich in hun originele verpakking bevinden en ongeopend zijn. Vanwege gezondheidsbescherming kunnen producten niet worden teruggestuurd als de verzegeling verbroken is na levering.

 • Hoeveel tijd moet er zitten tussen de behandelingen?

  Voor optimale resultaten bij het cuppen van jezelf, is het aan te raden om dit 2 keer per week te doen. Deze frequentie geeft je huid de nodige tijd om te herstellen tussen sessies, terwijl je toch consistent aan je welzijn werkt. Om ervoor te zorgen dat je jezelf niet vergeet te verzorgen, kun je een handige herinnering in je telefoon instellen. Op die manier blijf je gemotiveerd en geef je jezelf de aandacht en zorg die je verdient.

 • Hoe werkt cupping?

  Op onze website bieden wij gedetailleerde informatie over zelf cupping. Bezoek de productpagina op onze website en onderaan de pagina kun je het stappenplan doornemen.

  Heel veel succes.

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Bij ZG Skin vieren we feest ter ere van de lancering van onze allereerste producten! En om het nog leuker te maken, zijn de verzendkosten de komende 3 weken helemaal gratis. Dus wacht niet langer en plaats snel je bestelling.